Oleilua vaasassa osa 2

3.2.-18

Aamulla isommat muksut herättivät melkein kaikki jo kello 08.00 vaan muutama sai nukutua pitenpään .   minä itse heräsin ennen niiden mökään  nukkukaverini kanssa (muksuista nuorin) yritettiin pitää isommat hiljaisina mutte onnistuttu joten…………  mamma keitti muksuille aamupalaksi puuroa jota melkein kaikki söivät. Lopusta puurosta mamma päätti leipoa sämpylöitä. Toni laittoi muksuille leffan pyörimään  ja minä kävin  puolenpäivän aikoihin mamman kanssa kaupassa (seikailtiin vaasan keskustassa)  kun palasimme tonin luo mamma rupesi tekemään sämpylöitä pauliinan ja nikin kanssa. Muksut leikkeivät tonin yläkerrassa johon lopulta pääsin nukkukaverini kanssa huilimaan kun muut tulivat alas leikkimään (nukkumatti  nappasi kaverini heti unimaahan) itsekin torkahdin hetkeksi. Meidän päikkäreiden aikana mamma keitti muksuille kalakeittoa. Muksut touhusivat kuka mitäkin iltapalaan asti. Iltapalan jälkeen lähdimme mamman kanssa käymään uudestaan kaupassa hakemassa unohtuneet tavarat. Kun palasimme laitoimme pikku väen nukkumaan. Loppu illasta leivottiin vielä kalapiirakka sitten alkoi kello käymään jo puolta yötä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *