Tienpäällä

TUL seurapäivät Hämeenlinna 24-25.11.2018

24.11.-18
Matka alkoi hyvin monimutkaisesti sillä auto päätti ettei siinä toimi tuuletin näin ollen auton ikkunat ei meinanneet aueta soitin jopa isälle ja äitille itkuisesti kävin kuitenkin tankilla jonka jälkeen lopulta sain ikkunat sen verran auki että pääsin hakemaan takken tuuletin kyllä lopetti taas hetkeksi toiminnan mutta rupesi taas Nakkilassa toimimaan kun tankasin lisää sitten se toimikin Poriin asti. Porissa hyppäsimme toisen autoon jolla lähdimme kohti Raumaa hakemaan vielä yhden matkustajan. Sitten alkoikin matka kohti Hämeenlinnaa minä torkuin pitkin matkaa noin 10 minuutin pätkiä, tauon pidimme Forssassa autokeitaalla. Kun pääsimme Hämeenlinnaan seikkailimme ainakin vartin verran ennenkun löysimme perille. Perillä kävimme ilmoittautumassa ja menimme syömään Fift Avenue ravintolaan. Syömisen jälkeen alkoi sitten itse toiminta erilaisia Luennoilla niitä jatkui kello 18:00 asti. Luentojen jälkeen pääsimme hotellille ja majoittumaan minulla on taas huonetoveri (Raumalainen mutta suotakoon se hänelle). Huoneessa luin sähköpostit ja kävin Suihkussa ja pukeuduin parempiin vaateisiin sekä rupesin kirjoittamaan tätä. Kaupungin vastaanotto alkoi kello 20:00 jonne kävelimme. Vastaanotolla oli suht hyvät tarjoilut. Vastaanotto kesti jonkun aikaan. Vastaanoton jälkeen takke tarjosi minulle siiderin (otin alkoholittoman). Menin huoneeseen noin 22.30 mutta rupesin nukkumaan vasta 23.30. Huone toverini tuli jossain vaiheessa myös nukkumaan.

25.11.-18
Heräsin aamulla kello 06.50 kun Huone toverini kännykkä piippasi, pötköttelin vielä hetken ja kävin sitten vessassa ja pukeuduin. Aamiainen alkoi 07.30 kävin syömässä jonka jälkeen hain tavarani huoneesta. Seurapäivät alkoivat taas kello 09.00 ja jatkuivat noin 11.30. Kävimme viemässä tavarat autoon ennen kun lähdimme syömään, Kello 12:00 alkoi ruokailu ruokapaikka oli taas Fift Avenue (ruoka oli hyvää) Ostin jälkiruuaksi minttukaakaon . Ruuan jälkeen jatkoin tämän kirjoittamista ja takke meni kuuntelemaan liittovaltuuston kokoukseen. Kokous loppui kello 15.25 jonka jälkeen pääsimme lähettämään kohti Raumaa pysäsimme Forssassa muut saivat kahvia minä kävin ostamassa karvakorvalle tuliaisen ja itselleni juomapullon. Matka jatkui kivan puheensorinan kanssa totesin että pimeä tuli nopeasti. Auton sivuikkuna valskasi joten autossa oli hieman viileä. Humppilan kohdalla kuski kävi laittamassa ikkunan kiinni. Euran jälkeen oli vissiin tapahtunut hirvikolari mutta en ole aivan varma. Raumalla jätimme ensimmäisen kyydistä ja jatkoimme matkaa Poriin matka sujui nopeasti. Porissa kiitimme matkasta sekä toivottelimme hyvät yöt ja lähdimme kotiin.

Loppujen lopuksi vaikka matkustaminen on kivaa niin kotiin on aina ihana palata on matka sitten lyhyt tai pitkä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *