Ristiäiset reissu

1.12.-18

Aamulla heräsin kello 07.00 ja aloin valmistautua  ristiäisiin lähtöön. Käytin Malla neidin pissalenkillä ja vein sen porukoiden puolelle. Puoli kahdeksan aikaan aloimme iskän kanssa siirtymään autoon minä istuin rattiin. Ensin haimme Lauran joka oli ajoissa ulkona ja sitten ajoimme hakemaan Karia, Kristiinaa ja Annaa jotka eivät olleet ajoissa vaan tulivat juuri haku aikaan joten jouduimme odottamaan heitä. Minä ajoin Forssaan asti jossa kävimme tauolla pysäsimme kyllä jo kerran ennen ja järjestelimme istuma paikkoja näimme myös kaksi peuraa jotka päätivät ylitää tien meidän edessä. Forssasta eteen päin ajoi sitten iskä pysäsimme vielä kerran vessaan vähän enne lahtea. Ristiäiset sujuivat suht hyvin pikkuinen sai nimensä. Kotiin lähdimme noin 15:30 matka sujui hienosti iskä ajoi koko matkan Forssassa pidimme taas tauon. Kotona oltiin hieman kello 19 jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *